Grappig cadeau aanstaande vader

Het einde van de zwangerschap is in zicht! Een hectische en spannende periode voor de aanstaande ouders. De datum van bevallen komt dichter en dichter bij en dit moet worden gevierd! Maar wat kun je als cadeau geven aan een aanstaande vader? Een grappig cadeau, waarmee je de vader echt even laat lachen. Er zijn genoeg opties en mogelijkheden in deze categorie, daarom hebben wij ze even voor je opgesomd.

Grappig cadeau voor papa

Een periode vol zenuwen en spanning zit er bijna op! De aanstaande vader is toe aan een cadeau waarmee hij echt weer even kan lachen! Iets waarmee hij zijn gedachte zal verzetten en waarmee hij het leven zal vieren. Wij hebben de perfecte tip om de aanstaande vader aan het lachen te krijgen. Koop het King George V Portret en laat papa lachen!

Grappig cadeau aanstaande vader

Verras de aanstaande vader!

Verras de aanstaande vader met een cadeau die hij nog niet eerder heeft gehad. Er is niks leukers dan het krijgen van een uniek cadeau. Wij hebben enkele bijzondere gebeurtenissen geselecteerd die de aanstaande vader niet snel zal vergeten. De kans is groot dat hij deze activiteiten nog nooit heeft gedaan.

De drift experience is een activiteit waarbij je kan driften door de bochten. Tijdens de flyboard experience voel je je als een vis in het water en vlieg je als een superheld. Een andere belevenis is de Luchtballon experiencevoor deze belevenis moet de aanstaande vader geen last hebben van hoogtevrees!

Grappig cadeau maar ook praktisch!

Een grappig cadeau voor vaders is leuk, maar een praktisch cadeau is ook belangrijk. Wij hebben verschillende cadeaupakketten geselecteerd die de aanstaande ouders weer inkopen doen scheelt! Deze cadeaus zijn voornamelijk gericht op de baby! Rammelaar babypakket, Speenknuffel cadeaupakket & Badjas baby cadeaupakket.

Rammelaar-babypakket

 

Navigatie naar een leuk cadeau

Grappig cadeau aanstaande vader