Leuke en duurzame drukwerken als cadeau geven!

Drukken op zijdeglans is mogelijk. Op diverse websites kunt u een keuze maken uit verschillende papiersoorten en afwerkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxe parelmoer glanzend papier. Kies voor drukwerk dat is vervaardigd met milieuvriendelijke inkten (cyaan) waardoor de geprinte documenten ook nog eens goed bestand zijn tegen UV straling. Vraag je je af hoe je jouw persoonlijke brief of kaart kan laten bedrukken? Lees dan verder!

Duurzaam drukwerk als cadeau

Duurzaam drukwerk is een leuk cadeau dat je kunt geven aan de mensen die jij graag op de hoogte wilt houden. Maar het kan ook zijn dat je zelf duurzaam drukwerk wilt ontvangen. Het is handig voor bedrijven, klanten en medewerkers om te weten wat er wordt gedaan in de organisatie waar ze bij horen of waar ze een afspraak mee hebben gemaakt.

Eenvoudige manier om duurzaam drukwerk online te bestellen, is de website drukstart! Hier vind je verschillende producten die ecologisch geproduceerd worden.

Als je niet te veel tijd wil besteden aan het uitzoeken van een geschikte printer en vervolgens zoektocht naar de juiste papiersoort en dikte, dan is het eenvoudige manier om online te bestellen erg prettig. Je hoeft alleen maar op ‘bestel’ te klikken, de papiersoort en dikte van je keuze kiezen en binnen 24 uur heb je jouw duurzame bescheiden in huis!

Inhoud van een duurzaam cadeau

Een duurzaam cadeau met inhoud is een cadeau met een boodschap. Met deze boodschap wil je iemand laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. Een duurzaam cadeau kan vorm krijgen als een kaart, een doosje, een doosje dat open gaat en er bijvoorbeeld geld in ligt of een luxe pakket. Het kan ook zijn dat je het bedrijf waarvan je het product koopt extra ondersteunt via de aankoop van duurzame producten en dit nog vermeld op de bestelling doet.

Duurzaam drukwerk moet niet per se zijn: het maken van standaard producties die mensen onderling sturen; het moet uitdagen en daadwerkelijk iets nieuws brengen ten opzichte van ‘normale’ reclamefolders die worden verspreid in de bus!

Mogelijkheden voor een cadeau

  • Kerstkaarten
  • Gepersonaliseerde kleding
  • Notitieblokken
  • Geboortekaarten
  • Posters
  • Wijnhouders

Duurzaam drukwerk als nieuwjaars- of kerstkaarten

Duurzaam drukwerk is een prachtig cadeau. Het heeft een lange levensduur en is gebruiksvriendelijk, waardoor het een zeer goede keuze is voor uw relaties. Daarnaast kunt u met dit product heel veel doeleinden dienen: nieuwjaars- en kerstkaarten sturen, persoonlijke kaarten om te sturen bij speciale gelegenheden en meer. De mogelijkheden zijn oneindig!

Wat mag ik versturen?

U kan alle soorten kalenders versturen maar ook kaarten met eigen bedrukking of bedrijfslogo’s op deze mooie papier voorzien van glitters of verschillende kleuren tinting (zie afbeelding).

Drukken op zijdeglans is mogelijk.

Zijdeglans is een alternatief voor kunststof en is gemaakt van gerecycled papier. Het is een duurzaam materiaal, waarvan de materialen volledig afbreekbaar zijn.

De drukkerij kan dit materiaal op maat produceren en je kunt er nog meer mee doen dan alleen posters maken: het kan gebruikt worden bij rouwkaarten, kaarten met eigen foto’s of voor presentatiekaarten (ook wel ‘thank you’ kaarten genoemd).

Onze conclusie over duurzaam drukwerk

Ook als je niet zelf wilt drukken, is er een hoop mogelijk. In dit artikel hebben we een aantal opties voor duurzaam drukwerk als cadeau voor jou verzameld. Er zijn veel mensen die graag met de kwaliteit en het milieu bezig willen blijven, maar ze vinden het lastig om te beginnen met duurzaamheid. Ik denk dat een cadeau kan helpen om jezelf te motiveren!

Navigatie naar een leuk cadeau

Duurzame drukwerken cadeau geven