7x cadeautips voor vaders met Kerst

Elk jaar wordt het vooruit geschoven. Ondanks dat het heel leuk is om cadeaus te kopen, is het wel sterk afhankelijk voor wie. Nu zit het zo. Het kopen van een kerstcadeau vader is één van de meest ingewikkelde cadeaus om te kopen. Moeders, zussen en broers zijn een stuk eenvoudiger. Daarom dachten wij dat een beetje hulp niet verkeerd is. Zo kort voor de kerst wil jij natuurlijk voorzien worden van een aantal kerstcadeau vader tips. Lees vooral verder, zodat je binnen no-time een leuk kerstcadeau gevonden hebt voor je vader.

Papa’s kerstcadeau kan bestaan uit goede herinneringen

Wat is er mooier dan het geven van een mooie herinnering? Er zijn talloze manieren om een (gezamenlijke) herinnering cadeau te geven. Enerzijds kan dit door een bestaande herinnering tastbaar te maken door bijvoorbeeld foto’s. Maak een te gek fotoalbum of maak gebruik van een maandelijkse fotoservice, zoals Klikkie. Zijn er geen foto’s beschikbaar van de momenten die jij wilde delen met je vader? Wees niet getreurd. Misschien kan je nieuwe herinneringen maken. Dit kan op een actieve manier zoals het doen van een gezamenlijke activiteit. Maar een populair cadeau is het vader zoon portret of vader dochter portret van Make me Royal. Hiervoor heb je slechts een goede foto van je vader nodig en jezelf.

Maak herinneringen voor het leven met deze kerst cadeautips voor vaders

Via onze partner cadeauvoorvader.nl kan je eenvoudig een overzicht krijgen aan super toffe kerstcadeaus voor vaders. Maar hieronder hebben we een kleine opsomming gemaakt van acitiviteiten waar wijzelf erg fan van zijn. Kijk met ons mee:

1. Musea bezoeken in Amsterdam

Er zijn twee fantastische musea in Amsterdam waar jij en je vader hoogstwaarschijnlijk nog niet geweest zijn, maar absoluut een mooie tijd zullen beleven. We hebben het over Amaze en Moco. Beiden zijn geen stoffige doorsnee musea en daarom des te leuk om naar toe te gaan met je vader. Moco staat bekend van o.a. kunst van Banksy, Jean-Michel Basquiat & JR. Amaze is een ervaring opzich. 7 etages vol met audio-visuele sensaties, waarin de ervaring van pioniers van de Nederlandse Dance scene hun krachten hebben gebundeld.

 

Kerstcadeau vader - AMAZE Amsterdam (3)

Cadeaus voor de bourgondische vader

Wat het altijd goed doet is een cadeau dat te maken heeft met eten en/of drinken. Vaders zijn er verzot van en met onderstaande kerstcadeau vader tips weet jij hem echt te verblijden.

2. Firestarter Beer Can Chicken

Meesterchef Michèl Lambermon heeft een uitgebalanceerde en verfijnde rub ontwikkeld en samen met Kompaan hebben ze de beste Pale Ale Beer Can Chicken bier ontwikkeld, de Firestarter. Een edgy koud bier met een warm hart, die het vuur tussen jou en je vrienden aanwakkert en uitstekend tot z’n recht komt in de zinderende hitte van de Big Green Egg.

3. Zaanse Mayo Shirt

Een heel specifiek cadeau, maar wel eentje die een echte Zaanse Mayo liefhebber moet hebben! Pockies heeft in samenwerking met Zaanse Mayonaise een te gek shirt op de markt gebracht. Uit eigen ervaring weten we hoe cool het shirt is, maar ook hoe lekker die zit. Echt een aanrader dus.

4. Lekker bakkie koffie

Er zijn talloze lekkere koffiebonen cadeaupakketten verkrijgbaar. Aangezien het drinken van een goede bak koffie een must is, zien we dat koffiebonen niet aan te slepen zijn. Geef je vader een proeverij aan verschillende smaken cadeau dankzij de te gekke proef- en cadeaupakketten.

5. Bij een goede kop koffie hoort een zoet lekkernij; de Bonbon

Is je vader al voorzien van goede koffie? Misschien is hij wel een echte zoetekauw. In dat geval hebben we een top cadeau voor hem, namelijk: Bonbons van chocolade bezorgd. Zij leveren heerlijke bonbons in een prachtige doos. Vooraf samengesteld door hen of kies zelf welke bonbons jij cadeau wilt geven. Zowel keuze uit vegan als ‘originele’ bonbons.

Ga naar een te gek evenement toe

6. De sportfanaat maak je niet blijer dan met een ticket voor zijn favoriete club

Dit dachten wij ook al. Een vader die F1 fan of voetbalfanaat is een ticket geven voor een gave wedstrijd of race zal hij nooit meer vergeten. Over het maken van herinneringen gesproken?

7. Sportief en actief? Ga samen karten

Het is ook superleuk om samen iets te ondernemen. Zelf zijn wij gek van karten en lasergamen. Gelukkig zijn er veel locaties waar je dit kan combineren.

 

Nog niet helemaal tevreden met de kerstcadeau vader tips zoals hierboven beschreven?

Onze partner cadeauvoorvader.nl heeft nog veel meer cadeaus die je inspiratie zullen bieden. Bezoek dus vooral de kerstcadeau pagina van hen en je zult binnen no-time een geschikt cadeau vinden.

 

 

Navigatie naar een leuk cadeau

Kerstcadeau vader - cadeautips _ grappigcadeau.nl